Vi har gjort en digital oppussing. Et av målene er at det skal bli enklere og billigere for deg å bestille.

Forsiden  /  Aktuelt  /  Velkommen til vår nye nettside og nettbutikk

Velkommen til vår nye nettside og nettbutikk

Vi har det siste året arbeidet hardt med vår nye IT-strategi som blant annet innebærer at våre kunder kan kjøpe produktene i vår nye nettbutikk. Løsningen lanseres i første omgang med begrenset antall produkter og funksjonalitet. Men vi har lagt listen høyt og nye produkter og funksjonalitet vil bli tilført kontinuerlig.


Vi tror de fleste vil oppleve prisene i nettbutikken som meget konkurransedyktige, også sammenlignet med lavprisland import. Lave priser krever betydelig grad av automatisering. Produktene i nettbutikken innebærer at bestillingen ikke røres av Megaprint-personale før bestillingen din er ute av printeren. Alt er automatisk, også kvalitetssjekk av printfil. Du må derfor ha en ferdig fil tilgjengelig når du skal bestille i nettbutikken. Systemet sjekker filen og gir deg tilbakemelding. Informasjon om hvordan levere filer finner du her. Og maler for malprodukter finner du her.


Er du fast kunde hos Megaprint kan vi tilby deg en egen portalløsning der dine produkter er tilgjengelige og til fremforhandlede priser. Også andre produsenters produkter kan ligge i portalen, eksempelvis trykksaker som Megaprint ikke selv produserer. Ønsker du å bli kontaktet for mer informasjon om din egen nettportal så send oss en mail her.


Takk for at du tok deg tid til å lese dette og ikke nøl med å gi oss tilbakemelding på vår nye nettbutikk. For ordens skyld; Vi vil fremdeles betjene våre kunder med god, personlig service. Mange produksjoner egner seg ikke for nettbutikk. Personlig kontakt vil ikke gå av moten, hverken på mail, chat eller telefon.


Vår nettbutikk er kun for profesjonelle aktører og krever login. Innlogging finner du her.