Forsiden  /  Aktuelt  /  Megaprint har fått nye eiere!


Publisert: 4. okt. 2021

Megaprint har fått nye eiere!


International Corporate Art (ICArt) kjøper Megaprint og styrker sin posisjon som en ledende internasjonal leverandør av kunstproduksjon.

 

ICArt AS vil med oppkjøpet av Megaprint AS bli en ledene aktør innen kunstproduksjon og innramming i det nord-europeiske markedet.


«MegaPrint er en solid plattform for utviklingen av vårt totalkonsept, der vi integrerer innkjøp og kuratering av kunst i større prosjekter med kvalitetsproduksjon innen print og innramming» sier hovedeier og styreformann i ICArt AS, Erik Øren


«Megaprint AS er en kvalitetsleverandør av storformat print. Med sin kompetanse, industrielle tenkning og tydelige posisjon i markedet bygget opp over år, gir de ICArt det løftet vi trenger innen produksjon og leveranse av store prosjekter. Vi ser frem til samarbeid med dyktige kollegaer i Megaprint, og vi vil sammen kunne utvikle nye produkter og tjenester inne høykvalitets print og kunstproduksjon» avslutter Erik Øren.

 

Om International Corporate Art AS

ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år.

Sammen med arkitekter og interiørarkitekter utvikler vi helhetsløsninger der vi står ansvarlig for å gi konseptene et løft gjennom bruk av kunst. Nøkkelferdig prosjektledelse fra idé til installasjon er vår styrke.  Når vi er enige med kunden om konseptet bidrar vi med kuratering, kunstinnkjøp, logistikk og forvaltning av kunst i alle faser frem til ferdig utstilt verk hos kunden. Vi produserer selv høykvalitets trykk og utsøkt innramming som en del av leveransen.


Vi vet hva som rører seg i kunstverden, og har dyp og bred kunnskap om både etablerte og nye kunstnere. Gjennom vår lange historie har vi innredet over 230 cruiseskip og mer enn 80 hoteller og kontorbygg over hele verden og ikke minst formidlet kunst til en verdi av flere milliarder kroner.


Våre kontorer ligger i Oslo, Miami, Madrid, London og Turku.

Ingen tilgjengelig.